Woningpresentatie met kartonnen meubelen
Woningpresentatie met kartonnen meubelen

Woningpresentatie met kartonnen meubelen

Een gevulde woning verkoopt beter. Kijkers kunnen op de foto’s en tijdens de bezichtiging de ruimtes in een lege woning minder goed visualiseren. Leegstaande woningen of een vertrek dat leegstaat, richt ik in met echte meubelen of kartonnen meubelen die niet van echt te onderscheiden zijn, in combinatie met accessoires. 

Ook deze slimme oplossing inzetten bij de verkoop van jouw woning?

Wil jij potentiële kopers alle pluspunten van jouw woning laten zien, tijdens een bezichtiging of Open Huis, maar daar niet te veel geld in investeren; Karin de Jong biedt hiervoor de perfecte oplossing!

Inrichting met kartonnen meubelen voor verkoop van de woning.

Ik richt jouw gehele woning in met het CUBIQZ concept in combinatie met echte kleine meubelen en accessoires. Dit CUBIQZ concept bestaat uit lichtgewicht kartonnen meubels waarmee je tijdelijk een lege woning of ruimte kunt inrichten. De kartonnen modules worden voorzien van fotoprints en stoffen hoezen en zijn daardoor bijna niet van echt te onderscheiden!

Als woningverkoper wil je zoveel mogelijk potentiële kopers enthousiasmeren voor jouw woning. Een woningzoeker begint de zoektocht naar een nieuw huis op internet en met slechts één muisklik wordt bepaald of jouw woning in aanmerking komt voor een bezichtiging. Een goede fotopresentatie op woningaanbodsites is dan ook de start voor een succesvolle verkoop. Maar de kijker wil meer…

Het ‘Welkom thuis!' creëren

Maak het de kijker, jouw potentiële koper, zo makkelijk mogelijk. Visualisatie, ruimtebeleving en sfeer zijn dan ook een belangrijke factor in het aankoopproces. Op het moment dat kijkers jouw woning komen bezichtigen, willen zij een goed beeld krijgen van hoe ze hun nieuwe ‘Welkom thuis!’ kunnen creëren. Lege ruimtes lijken kleiner en zijn vaak lastig in te schatten. En woningen met een gedateerde inrichting spreken nou eenmaal niet tot de verbeelding. Kortom, kijkers kunnen zich geen voorstelling maken van alle mogelijkheden die jouw woning te bieden heeft. Past in deze slaapkamer wel of niet een tweepersoonsbed en houd ik dan nog ruimte over om te lopen? 

Redenen om voor een (kartonnen) inrichting te kiezen:

  1. Ik lever een compleet inrichtingsconcept voor woningen; keukens, woon-, slaapkamer-, en kantoorinrichting van karton.
  2. Ruimtebeleving voor jouw potentiële koper.
  3. Fotopresentatie die aantrekkelijk is voor jouw potentiële koper.
  4. Goedkope aanschafprijs en daardoor de meest voordelige manier om een woning verkoopklaar te maken.
  5. Lege woningen worden in een handomdraai omgetoverd tot compleet ingerichte woonruimtes en woningen met een gedateerde keuken of meubilair kunnen op deze manier eenvoudig gerestyled worden.
  6. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar. Binnen 3-4 werkdagen wordt de bestelling geleverd indien noodzakelijk.
  7. Maak de bezichtiging persoonlijker en geef de kijker de kans om alle mogelijkheden van de ruimtes te beleven. Met de lichtgewicht kartonnen meubels kan de kijker naar hartenlust experimenteren met de meubelopstellingen. Je kunt de meubels gewoon schuiven.
  8. Ik lever de kartonnen modules. Hier betaal je een vast, van tevoren afgesproken bedrag voor. Voor de gehele periode, tot de woning verkocht is.
  9. De producten zijn bedoeld als decormeubel maar zijn, door het gebruik van stevig karton, verstevigingskruizen en ‘don’t sit bordjes’, geschikt voor het plaatsen van accessoires Bovendien zijn ze veilig in gebruik, mocht er onverhoopt toch iemand plaatsnemen.

Huis verkopen?

Ik sta voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Image

Te koop

HAS_RECEIVED_BID

Korenmolenweg 39
2665 CH Bleiswijk
€ 825.000

SOLD_UNDER_CONDITIONS

Banckertstraat 11
2665 AZ Bleiswijk
€ 345.000

SOLD_UNDER_CONDITIONS

Sportlaan 13
2665 AD Bleiswijk
€ 415.000

SOLD_UNDER_CONDITIONS

Zalkerbos 25
2716 KA Zoetermeer
€ 269.000

SOLD_UNDER_CONDITIONS

Windmolen 1
2665 SB Bleiswijk
€ 780.000
Karin de Jong makelaars en woningpresentaties
Karin de Jong makelaars en woningpresentaties