Woningstyling
Woningstyling

Woningstyling

Beelden zeggen meer dan woorden!

Bij elke verkoop kijk ik naar de potentie van de te verkopen woning. Ik heb als doel het beste uit de woning te halen, zodat deze op beeld de kijker raakt. Een tussenwoning, een appartement, een jaren ’30 woning of een nieuwbouwhuis, met de juiste presentatie van de woning creëren we de wow-factor van jouw huis. Hoe de woningmarkt op het moment van verkoop is, in hoogtijdagen maar ook in mindere periodes, de presentatie is altijd belangrijk om de fotokijker over te halen bij jou binnen te komen kijken.

Puntenlijst voor de fotoshoot

Ik geef voorafgaande aan de fotoshoot altijd een puntenlijstje om zelf door te lopen voordat de fotograaf komt. Bij het samenstellen hiervan kijk ik naar de aanwezige meubels en accessoires, in combinatie met spullen die ik verzorg indien dit nodig is, zoals accessoires of kartonnen meubelen. In het advies zul je veelal gemakkelijk te realiseren punten vinden, zoals het opruimen, ordenen, inpakken of weggooien van spullen. Maar het kan ook zijn dat ik adviseer om een bont gekleurde muur in een neutrale tint te verven of om het bankstel een andere plek te geven. Alles is een advies, je bepaalt natuurlijk zelf wat hierin haalbaar is. 

Heb je hulp nodig omdat je het zelf even niet ziet zitten? Geen probleem! Geef het aan, alles is te overleggen en ik zorg dan voor een helpende hand.

Een compleet ingericht huis presenteren

Staan er één of meerdere vertrekken in huis leeg? Ook dat is geen probleem. Op verzoek kan ik het vertrek of de afgesproken vertrekken inrichten. Op beeld ziet dat er veel aantrekkelijker uit voor de potentiële koper. Het visualiseren van een ruimte wordt makkelijk gemaakt. “Past een tweepersoonsbed wel of niet in deze ruimte?” Dat is een mooi voorbeeld van een twijfelgeval. Door het bed te plaatsen ziet de potentiële koper dat het past en dat er misschien ook nog wel een garderobekast bij kan. Deze inrichting is altijd voor een jaar na het aangaan de van opdracht tot verkoop.

Huis verkopen?

Ik sta voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Image

Te koop

Zoutmanstraat 6

AVAILABLE

Zoutmanstraat 6
2665 AW Bleiswijk
€ 369.000
Multatulistraat 87

AVAILABLE

Multatulistraat 87
2524 KD Den Haag
€ 525.000
Marijkelaan 9

HAS_RECEIVED_BID

Marijkelaan 9
2665 AA Bleiswijk
€ 395.000
Jan Steenstraat 9

SOLD_UNDER_CONDITIONS

Jan Steenstraat 9
2665 XJ Bleiswijk
€ 350.000
Moutmolen 13

SOLD_UNDER_CONDITIONS

Moutmolen 13
2665 SM Bleiswijk
€ 525.000
Alferbos 172

SOLD_UNDER_CONDITIONS

Alferbos 172
2715 TK Zoetermeer
€ 250.000