Hypotheekadvies en meer
Hypotheekadvies en meer

Hypotheekadvies en meer

Wat zijn mijn financiële mogelijkheden?

Voor zowel de aankoop, verkoop of verbouwing en verduurzaming van de woning is het handig om vooraf te weten wat de financiële mogelijkheden zijn. Aan de hand van de door mij afgegeven waardebepaling van de woning kan de hypotheekadviseur of financieel planner voor jou gaan rekenen. Zo ben je goed geïnformeerd om verdere stappen te kunnen nemen.

Ik werk samen met de zeer ervaren en onafhankelijke hypotheekadviseurs en financieel planners Michael Troost en Saskia Dill van Frij. Daarnaast kunnen mijn contactpersonen bij Rabobank Zuid-Holland Midden ook snel schakelen en je voorzien van het juiste advies.

Bouwkundige keuring

Vaak adviseer ik een bouwkundige keuring te laten doen bij de aankoop van een woning. Een bouwkundig rapport geeft een compleet beeld van de onderhoudsstaat van de woning. Deze keuring laat ik doen door Kai Onderhoud.  Dit bedrijf wordt erkend door de NHG, Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen en bij alle bij de Autoriteit Financiële Markten geregistreerde financiële instellingen. Een standaard rapport is voorzien van inspectieresultaten, foto’s en een begroting van de werkzaamheden die op korte en middellange termijn uitgevoerd dienen te worden. Dit rapport wordt na de inspectie digitaal verzonden.

Energielabel aanvragen

Bij het te koop aanbieden van je woning is het verplicht om in het bezit te zijn van een geldig energielabel en deze te overhandigen aan de koper. De afgifte moet gedaan worden door een gecertificeerde inspecteur. Ik werk hiervoor samen met Kai Onderhoud. De inspecteur komt bij je langs, neemt de woning op en zal een aantal metingen verrichten. Hiermee kan de inspecteur alle waarden nauwkeurig berekenen. Het energielabel dat wordt afgegeven is 10 jaar geldig en geeft de huidige energieprestaties weer, samen met energieprestatie advies (EPA). Daarin vind je bruikbare adviezen voor verdere verduurzaming van je woning. 

Advies nodig?

Ik sta voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Image

Te koop

HAS_RECEIVED_BID

Korenmolenweg 39
2665 CH Bleiswijk
€ 825.000

SOLD_UNDER_CONDITIONS

Banckertstraat 11
2665 AZ Bleiswijk
€ 345.000

SOLD_UNDER_CONDITIONS

Sportlaan 13
2665 AD Bleiswijk
€ 415.000

SOLD_UNDER_CONDITIONS

Zalkerbos 25
2716 KA Zoetermeer
€ 269.000

SOLD_UNDER_CONDITIONS

Windmolen 1
2665 SB Bleiswijk
€ 780.000
Karin de Jong makelaars en woningpresentaties
Karin de Jong makelaars en woningpresentaties