Hypotheekadvies en meer
Hypotheekadvies en meer

Hypotheekadvies en meer

Wat zijn mijn financiële mogelijkheden?

Voor zowel de aankoop, verkoop of verbouwing en verduurzaming van de woning is het handig om vooraf te weten wat de financiële mogelijkheden zijn. Aan de hand van de door mij afgegeven waardebepaling van de woning kan de hypotheekadviseur of financieel planner voor jou gaan rekenen. Zo ben je goed geïnformeerd om verdere stappen te kunnen nemen.

Ik werk samen met de zeer ervaren en onafhankelijke hypotheekadviseurs en financieel planners Michael Troost en Saskia Dill van Frij. Daarnaast kunnen mijn contactpersonen bij Rabobank Zuid-Holland Midden ook snel schakelen en je voorzien van het juiste advies.

Bouwkundige keuring

Vaak adviseer ik een bouwkundige keuring te laten doen bij de aankoop van een woning. Een bouwkundig rapport geeft een compleet beeld van de onderhoudsstaat van de woning. Deze keuring laat ik doen door Kai Onderhoud.  Dit bedrijf wordt erkend door de NHG, Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen en bij alle bij de Autoriteit Financiële Markten geregistreerde financiële instellingen. Een standaard rapport is voorzien van inspectieresultaten, foto’s en een begroting van de werkzaamheden die op korte en middellange termijn uitgevoerd dienen te worden. Dit rapport wordt na de inspectie digitaal verzonden.

Energielabel aanvragen

Bij het te koop aanbieden van je woning is het verplicht om in het bezit te zijn van een geldig energielabel en deze te overhandigen aan de koper. De afgifte moet gedaan worden door een gecertificeerde inspecteur. Ik werk hiervoor samen met Kai Onderhoud. De inspecteur komt bij je langs, neemt de woning op en zal een aantal metingen verrichten. Hiermee kan de inspecteur alle waarden nauwkeurig berekenen. Het energielabel dat wordt afgegeven is 10 jaar geldig en geeft de huidige energieprestaties weer, samen met energieprestatie advies (EPA). Daarin vind je bruikbare adviezen voor verdere verduurzaming van je woning. 

Advies nodig?

Ik sta voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Image

Te koop

Zoutmanstraat 6

AVAILABLE

Zoutmanstraat 6
2665 AW Bleiswijk
€ 369.000
Multatulistraat 87

AVAILABLE

Multatulistraat 87
2524 KD Den Haag
€ 525.000
Marijkelaan 9

HAS_RECEIVED_BID

Marijkelaan 9
2665 AA Bleiswijk
€ 395.000
Jan Steenstraat 9

SOLD_UNDER_CONDITIONS

Jan Steenstraat 9
2665 XJ Bleiswijk
€ 350.000
Moutmolen 13

SOLD_UNDER_CONDITIONS

Moutmolen 13
2665 SM Bleiswijk
€ 525.000
Alferbos 172

SOLD_UNDER_CONDITIONS

Alferbos 172
2715 TK Zoetermeer
€ 250.000