Over mij
Over mij

Over Karin

Als geboren en getogen Bleiswijkse heb ik veel (markt)kennis over en connecties in deze plaats én de wijde omgeving. Ik ben helemaal bekend in Bleiswijk, Zoetermeer, Bergschenhoek en de aangrenzende regio. Sinds 2012 ben ik woning (en vastgoed)stylist en houd ik mij bezig met de presentatie van woningen voor de verkoop. 

Sinds 2016 ben ik ook actief als makelaar en taxateur. Het vak van makelaar en dat van woningstylist hebben zoveel raakvlakken! Het is dan ook een perfecte combinatie om mee bezig te zijn. Wist je trouwens dat ik ook jaarlijkse scholing volg volgens de eisen van Nederlandse brancheverenigingen voor makelaars en taxateurs? Ik heb daardoor brede marktkennis en ben altijd up-to-date. 

Bij mij is persoonlijk contact belangrijk. Je bent geen nummertje en daarnaast ben ik altijd goed bereikbaar. Niet alleen binnen kantoortijden, want een 9-tot-5-mentaliteit heb ik niet. Je kunt mij bereiken hoe jij dat prettig vindt: via de mail, telefonisch of zelfs via WhatsApp. Als zelfstandig ondernemer loop ik graag net een stapje harder dan de rest.

Ik neem graag de tijd voor jouw vragen en geef je graag advies waar je écht iets aan hebt. Zo’n advies gaat altijd uit van jouw persoonlijke omstandigheden en wensen. Van kennismaking tot en met het voltooien van de opdracht: ik begeleid en adviseer je in het gehele traject. En ook na de afgesproken dienst kan ik je voorzien van services als dat gewenst is. Service en betrokkenheid staan bij mij op nummer één!

Huis kopen?

Ik sta voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Image

Te koop

AVAILABLE

Jonkerbos 21
2715 SK Zoetermeer
€ 287.500

AVAILABLE

Prins Mauritsstraat 6
2665 CL Bleiswijk
€ 485.000

AVAILABLE

Kerkstraat 3
2665 BD Bleiswijk
€ 339.500

SOLD_UNDER_CONDITIONS

Moutmolen 5
2665 SM Bleiswijk
€ 435.000
Karin de Jong makelaars en woningpresentaties
Karin de Jong makelaars en woningpresentaties