Elke woning is uniek
Elke woning is uniek

Woningpresentatie

Ik zorg ervoor dat jouw woning snel en goed in de verkoop staat. Jouw voordelen? Eén aanspreekpunt, korte lijnen, snel schakelen en de hoogst mogelijke opbrengst realiseren door altijd de best haalbare presentatie van jouw woning!

Door mijn jarenlange ervaring in woningpresentaties weet ik hoe belangrijk het is om jouw woning goed in de markt te zetten. Dit doe ik dan ook met de best haalbare presentatie van jouw woning. Een woningpresentatie omvat onder andere styling, woninginrichting, (360graden) foto’s, video, plattegronden en een professionele woningbrochure. Daarnaast worden diverse on- en offline marketingtools zoals flyers, nieuwsbrieven, woningmagazines, advertenties en Social Media ingezet om jouw woning te promoten.

Als makelaar kan ik jou volledig ontzorgen. Het grootste voordeel is dat ik de woning snel online kan presenteren met de minste overlast. Slechts één afspraak voor de styling, woningopname, plattegronden en het maken van de professionele (360graden) foto’s en video. Om mijn kennis te blijven professionaliseren zorg ik regelmatig voor bijscholing en ben ik op de hoogte van nieuws uit de markt, zowel op styling als op woningmarkt gebied. Ik ben aangesloten bij DIVA Makelaars, lid van branchevereniging VBO Makelaar en branchevereniging BNS Crisp stylisten.

DIVA Makelaars is landelijk werkzaam en lokaal gespecialiseerd. Wij hebben als werkgebied regio Zoetermeer, Bleiswijk en omgeving. Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen bij de aan- of verkoop van jouw woning? Of wil je graag de waarde weten van jouw woning?

Bel dan (06) 124 24 573 of stuur een e-mail naar mail@karindejongmakelaars.nl voor een vrijblijvend adviesgesprek. Klik hier voor meer informatie over DIVA Makelaars.

Huis kopen?

Ik sta voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Image

Te koop

AVAILABLE

Jonkerbos 21
2715 SK Zoetermeer
€ 287.500

AVAILABLE

Prins Mauritsstraat 6
2665 CL Bleiswijk
€ 485.000

AVAILABLE

Kerkstraat 3
2665 BD Bleiswijk
€ 339.500

SOLD_UNDER_CONDITIONS

Moutmolen 5
2665 SM Bleiswijk
€ 435.000
Karin de Jong makelaars en woningpresentaties
Karin de Jong makelaars en woningpresentaties