Makelaar
Makelaar

Makelaar

Sinds 2016 ben ik actief als makelaar en taxateur. Je kunt mij als makelaar inschakelen voor: taxaties, het aankopen van een woning, het verkopen van je woning en waardebepalingen.

Taxatie

Bij een woningtaxatie gaat het om de waardeschatting van een huis. Om dit zo goed mogelijk te doen is specialistische kennis nodig. Deze heb ik in huis!

Marktomstandigheden vormen een belangrijke factor bij de waardering van woningen. Het is belangrijk dat een taxateur kennis heeft van de lokale markt en weet wat er in bepaalde omgevingen speelt. De prijsontwikkelingen op de markt van min of meer vergelijkbare woningen in de omgeving zijn van groot belang. En er komen nog meer belangrijke aspecten kijken bij het taxeren van een woning, zoals en bouwtechnische toestand, duurzaamheid en nog meer. Lees meer over taxatie

Woning aankopen

Het kopen van een huis is een belangrijke beslissing. Dat doet je maar een paar keer in je leven. Karin de Jong is betrokken, denkt met je mee en geeft je een passend advies. Ik kan een deeldienst leveren (bijvoorbeeld alleen de onderhandelingen voeren), maar ik kan je ook in het gehele traject te begeleiden. Dit kan met of zonder zoekopdracht. Lees meer over wat ik voor je kan betekenen bij het kopen van een woning

Je woning verkopen

Bij het verkopen van een huis kom je voor belangrijke beslissingen te staan. Ik, Karin de Jong ben betrokken, denk met je mee en geef een passend advies. Zo verwerk ik je wensen, omstandigheden en mogelijkheden in begeleiding op maat, op basis van duidelijke afspraken. Lees meer over hoe wij samen jouw woning succesvol verkopen.

Waardebepaling

De waarde van je woning kun je online berekenen met allerlei tools. Deze tools geven een grove indicatie van de waarde. Hierbij wordt echter niet gekeken naar bijvoorbeeld de onderhoudsstaat, de verduurzaming van jouw woning of die van de referentiewoningen die gebruikt worden om tot deze grove indicatie te komen. Het kan dus best zo zijn dat de waarde van jouw woning een stuk hoger of lager is. Met een professionele waardebepaling van een makelaar weet je nóg beter waar je aan toe bent. Lees meer over hoe ik je kan helpen bij de waardebepaling.

Huis kopen?

Ik sta voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Image

Te koop

Beukenlaan 233

AVAILABLE

Beukenlaan 233
2665 DG Bleiswijk
€ 725.000
Plaats 64

AVAILABLE

Plaats 64
2665 CN Bleiswijk
€ 425.000
Tjaskerlaan 52

AVAILABLE

Tjaskerlaan 52
3052 HR Rotterdam
€ 510.000
Duindigtstraat 45

AVAILABLE

Duindigtstraat 45
2665 HS Bleiswijk
€ 475.000
Jonkerbos 21

AVAILABLE

Jonkerbos 21
2715 SK Zoetermeer
€ 300.000
De Ruyterstraat 60

AVAILABLE

De Ruyterstraat 60
2712 XT Zoetermeer
€ 440.000