Wat is de waarde van mijn woning?
Wat is de waarde van mijn woning?

Waardebepaling

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je de waarde van jouw thuis wilt weten. Je overweegt op je huidige thuis te verkopen, maar wilt eerst een indicatie hebben van de waarde. Je wilt je bestedingsruimte laten berekenen door een erkende hypotheekadviseur of financieel planner omdat je een woning wilt gaan kopen. Je wilt je huis verbouwen maar eerst weten of er een overwaarde op jullie woning zit. Je ligt in scheiding en wilt weten met welk bedrag er gerekend kan worden.

Online berekenen

De waarde van je woning kun je online berekenen met allerlei tools. Deze tools geven een grove indicatie van de waarde. Hierbij wordt echter niet gekeken naar bijvoorbeeld de onderhoudsstaat, de verduurzaming van jouw woning of die van de referentiewoningen die gebruikt worden om tot deze grove indicatie te komen. Het kan dus best zo zijn dat de waarde van jouw woning een stuk hoger of lager is.

Persoonlijk contact

De reden waarom je de waarde van een woning wilt weten, is bij iedereen anders. Elke woning is anders en jij hebt misschien al een heleboel vragen. Daarom kan ik het mij voorstellen dat het fijn is als ik vrijblijvend bij jou langskom. Zo kunnen we kennis maken met elkaar en uitvinden wat precies jouw wensen en redenen zijn voor de waardebepaling van jouw woning. Tijdens deze afspraak loop ik de hele woning door om een goede waarde af te kunnen geven, is er gelegenheid tot het stellen van vragen en kan ik je adviseren in de vervolgstappen die genomen moeten worden voor jouw doel. Dit kan een gesprek zijn bij de hypotheekadviseur, een taxatierapport, een verkooptraject of een combinatie van een aan- en verkooptraject.

Als Karin de Jong Makelaars ben ik betrokken, denk ik met je mee en geef ik een passend advies. Zo verwerk ik je wensen, omstandigheden en mogelijkheden in begeleiding op maat, op basis van duidelijke afspraken. Deze bevestig ik altijd per mail.

Vraag een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan. Je zit na het gesprek nog nergens aan vast.

Huis verkopen?

Ik sta voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Image

Te koop

Beukenlaan 233

AVAILABLE

Beukenlaan 233
2665 DG Bleiswijk
€ 725.000
Plaats 64

AVAILABLE

Plaats 64
2665 CN Bleiswijk
€ 425.000
Tjaskerlaan 52

AVAILABLE

Tjaskerlaan 52
3052 HR Rotterdam
€ 510.000
Duindigtstraat 45

AVAILABLE

Duindigtstraat 45
2665 HS Bleiswijk
€ 475.000
Jonkerbos 21

AVAILABLE

Jonkerbos 21
2715 SK Zoetermeer
€ 300.000
De Ruyterstraat 60

AVAILABLE

De Ruyterstraat 60
2712 XT Zoetermeer
€ 440.000